Latvijas Universitātes (LU) Inovāciju centrs LUMIC sadarbībā ar SEB banku aicina studentus piedalīties Izaugsmes programmā, kurā būs iespēja iepazīt uzņēmumus un apgūt praktiskus biznesa attīstības rīkus, kā arī realizēt jaunas idejas

Piedalīties programmā var ikviens Latvijas augstskolas un koledžas students, īpaši gaidīti biznesa un vadības, kā arī komunikācijas studiju studenti. Iniciatīvas ietvaros būs iespēja strādāt pie jaunas idejas, attīstot uzņēmuma produktu vai pakalpojumu, kā arī iegūt vērtīgu pieredzi.

Programmas laikā, no marta līdz jūnija vidum, dalībnieki piedalīsies sešās lekcijās un praktiskajās darbnīcās, strādājot pie biznesa attīstības. Katra lekcija un darbnīca ir veltīta konkrētai tēmai.

Lai piedalītos programmā ir nepieciešamas labas angļu valodas zināšanas, jo vairākas lekcijas un darbnīcas notiks angliski. Pirms dalības darbnīcās, aicinām noskatīties attiecīgās tēmas lekciju, kas būs pieejama SEB Latvija Facebook profilā un Delfi tiešraižu sadaļā pirms darbnīcas. Studenti varēs piedalīsies darbnīcās un kopā ar uzņēmumiem iesaistīsieties praktisko uzdevumu veikšanā.

Programma notiks tiešsaistē un katrai lekcijai un darbnīcai nepieciešams ieplānot piecas ar pusi stundas dienā. Dalībai jāreģistrējas līdz 14.martam šeit.

Vairāk par programmu, lekciju un darbnīcu dienas un tēmas var uzzināt šeit.

Programmas nolikums un grozījumi.

Pasākums tiek organizēts ar ERAF līdzfinansētā projekta Nr. 1.1.1.3/18/A/007 “Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem” atbalstu.

Par Latvijas Universitātes Inovāciju centru LUMIC

Latvijas Universitātes Inovāciju centrs LUMIC veidots, lai radītu jaunus inovatīvus risinājumus Rīgā  – Baltijas reģiona inovāciju lielpilsētā. Tā ir vairāk nekā vienkārši ideju laboratorija. Tā ir tikšanās vieta dažādu nozaru pārstāvjiem - zinātniekiem, uzņēmējiem, IT profesionāļiem, studentiem un domātājiem. Ikvienam pieejama, atvērta un draudzīga vide, kas aicina domāt.